Verhuur

Door de veranderende woningmarkt is de vraag naar de huur en verhuur van woningen sterk toegenomen. Bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichtingen die elke verhuurder heeft.

Heeft u een woning in de regio Aalsmeer – Amstelveen – Amsterdam welke u wilt verhuren, laat het ons weten dan kunnen wij met elkaar kennis maken en de mogelijkheden van verhuur van uw woning bespreken.

Tijdens dit gesprek ontvangt u een advies aangaande de huurprijs en de wijze waarop wij uw woning onder de aandacht kunnen brengen van potentiële huurders.

Wij kunnen u begeleiden bij alle aspecten die van belang zijn bij het verhuren van een woning.


Duidelijkheid

Bij elk aspect of fase in het verhuurproces kunt u van onze professionele diensten gebruikmaken. Vanaf het selecteren van een huurders, het controleren van een lopende huuroverkomst of juist het opstellen van een huurovereenkomst bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel: 020-8200159.

Heeft u al een huurder en wilt u advies aangaande de screening an de huurder of wilt u opstellen van de huurovereenkomst.
  • het aanbieden van uw woning middels diverse media;
  • het begeleiden van de bezichtigingen;
  • inventarisatie en selecteren van huurders;
  • het opstellen van een huurovereenkomst;
  • de aanvangs- & eindinspectie van uw woning.

Wilt u meer informatie over verhuur? Bel of mail DAM Housing 020-8200159 of info@DAMhousing.nl.